П'ятого липня в Кагарлику біля міського Будинку культури поліцейські відділення №1 (м. Кагарлик) влаштували для місцевої дітвори свято.

Кагарлик: малюнок на асфальтіМалюнок на асфальтіАвтор: Валентин Владіміров

Біля Кагарлицького міського будинку культури місцева малеча активно спілкувалася із кагарлицькими правоохоронцями. Поліцейські відділення №1 (м. Кагарлик) вирішили на честь свого професійного свята розповісти дітлашні про свою роботу. А щоб юним кагарличанам було цікаво, захід провели у вигляді невеличкого фестивалю.

Кагарлицька поліція: свято дітямБажаючі приміряли амуніцію поліцейського.Автор: Валентин Владіміров

Спочатку діти малювали на асфальті все, що у них асоціюється із поліцією. Потім бажаючі, а їх виявилося чимало, приміряли поліцейські обладунки: шолом і бронежилет. Потримали в руках справжній пістолет та поліцейський кийок.

Кагарлицька поліція і дітиКому бронежилет, а кому - кийок.Автор: Валентин Владіміров

Натішившись на цій локації діти перебиралися до салону поліцейського службового авто. Тут можна було не лише посидіти за кермом, а й увімкнути сирену та маячки.

Усім охочим поліцейські дарували різнобарвні повітряні кульки. Та фотографувалися із малечею.

Кагарлицькі поліцейські дарать дітям кулькиКульки від поліцейськихАвтор: Валентин Владіміров

Ведуча свята Анастасія Мацібура провела із юними кагарличанами вікторину на поліцейську тематику. А її переможці отримали в подарунок смаколики. Цукерку отримав і кожен із учасників "малюнку на асфальті".

Кагарлицькі діти в поліцейському автомобіліЦікаво посидіти в службовому поліцейському автоАвтор: Валентин Владіміров

Завершилося дійство танцювальним флешмобом та пригощанням солодкою ватою, яку отримали усі бажаючі дітлахи.

Танцювальний флешмоб в КагарликуТанцювальний флешмобАвтор: Валентин Владіміров

"В такій розважальній формі ми вирішили познайомити дітей із поліцейськими, - розповідає Вадим Бандура, начальник відділення поліції №1 Кагарлика. - Адже діти повинні бачити в поліцейському не лише серйозного та грізного правоохоронця, а й людину, до якої можна звернутися за порадою, допомогою навіть дитині".

На завершення поліцейські разом із учасниками свята зробили спільне фото.

Валентин Владіміров